Ofte stillede spørgsmål

Dette spørgsmål stilles meget hyppigt og er et af de sværeste at svare på, dader er flere faktorer der er afgørende for et fyldestgørende svar. For at vi kan give dig det bedste bud på en pris inkluder da oplysninger om ønsket størrelse, placering, stil, motiv og farvevalg.

Vi har udfærdiget en guide til pasning og pleje af din tatovering, læs mere her »

I dagen op til at du skal tatoveres er det en god ide at leve så sundt som muligt, ergo indtage sunde madvarer, en masse frugt og gerne C-vitaminholdig – da dette bidrager til en hurtigere helingsproces.

Samt indtagelse af rigeligt væske. Få dig en ordentlig nats søvn inden du skal tatoveres, så bliver det langt mere overkommeligt at ligge under nålen.

For dine medmenneskers, ergo de andre kunder og personalemøder, sætter vi desuden pris på at du i tilfælde af at have været fysisk aktiv, ankommer nyvasket.

Du må ikke møde op til din tid synligt beruset. Dertil er det også en god ide ikke at have indtaget alkohol dagen forinden eller at indtage det umiddelbart efter udførelsen af din tatovering.

Tidsbestillinger kan foretages over flere medier, facebook, mail, instagram, telefonisk eller ved personligt fremmøde. Hertil er det værd at nævne af de 2 sidstnævnte er at foretrække – da det letter ekspeditionen, hvilket både er godt for dig såvel som os.

Ved tidsbestilling, betales et depositum, depositummets størrelse afhænger af det konkrete projekt. Som hovedregel kan man dog sige; at ved booking af en heldagssession opkræves et depositum på 1000 kr, og derunder 500. Dit depositum kan sagtens refunderes ved afbud i rimelig tid, dvs. som minimum i åbningstiden dagen forinden.

I Venlig Hilsen tatoverer vi ikke på hænder, hals eller hoved da dette er imod den danske tatoveringslovgivning. Vi tatoverer ej heller personer under 18, om så der er en forældretilladelse eller noget, da dette også strider imod førnævnte lovgivning.