Anders

Anders er vores bestyrer – eller som vi kalder det: shop manager. Bag tatovørbranchetitlen gemmer sig en vifte af opgaver og ansvar, som Anders dagligt jonglerer for at få dagligdagen i butikken til at fungere. Disse opgaver foregår delvist bag kulissen, men som oftest kan du finde Anders nær ved disken i forlokalet.

Herfra er klar til at byde dig velkommen, byde dig på en kop kaffe – og måske en lidt tør far-joke – og finde ud af at hjælpe dig med dit besøg hos os; uanset om det er at finde ud af om tatoveringer er noget for dig, eller for at hjælpe dig i kalenderen hos den helt rigtige tatovør til dit næste projekt.

Jane

Jane er en af vores dygtige tatovører i genren ”black and grey” realisme, med en forkærlighed for feminine designs, blomster og dyr. Derudover er hun vild med stilarten “trash polka” – vi synes også det lyder mærkeligt, men prøv at give det en søgning online. Sejt, ikke?

Jane er også vild med at lave små, fine tatoveringer. Både fordi det ofte er sjovt at hjælpe folk ind i vores verden med en lille første tatovering, men også fordi der på den måde kommer flere folk i stolen man kan sladre med. Jane er et dejligt snakkehoved, med meninger så store som hendes hår, så hvis du skal have en sludder for en sladder, er Jane et oplagt bud.

Line

Line er sød og imødekommende, og vi har meget svært ved at forestille os, at det kan lade sig gøre at være nervøs særligt længe ad gangen i Lines stol. Line laver næsten udelukkende realistiske tatoveringer i ”black and grey”, omend vi også har set hende imponere os alle med farver. Lines kombination af brancheerfaring, talent og flair for sit arbejde har medført, at hun er meget populær.

Derfor booker Line sin kalender på en anden måde end os andre – men hvis du er tålmodig og ender med at få en tid hos hende, leverer hun en fantastisk flot tatovering på ofte ganske kort tid under nålen.

Bjarke

Bjarke er flink og helt nede på jorden, let at snakke med og generelt behagelig. Heller ikke vanvittigt ubehagelig at blive tatoveret af. Som Bjarke selv siger, så stoppede han med at tælle, da den tiende kunde faldt i søvn i stolen hos ham.

Gennem sine år i branchen har Bjarke leget lidt med nogle forskellige stilarter, men har gennem en periode nu arbejdet sig hen mod sin egen, karakteristiske stil. Bjarkes stil tager udgangspunkt i realisme, hvilket han også mestrer, men tilføjer abstrakte og skitsede streger og former på en spændende måde. Dette formår han at gøre flot og elegant, både når han smider olie på lærred, men selvfølgelig først og fremmest med nål i hud.

Bjarke er den eneste af vores faste hold der har en ”rigtig uddannelse”, og hans baggrund som mediegrafiker og grafisk designer, sammen med livslang tegneerfaring, giver sig til kende hos Bjarke – om han hjælper dig eller sine søde kolleger med at formidle en opgave.

Rass

Rass er vores lærling og vores unge kid/tato-hvalp. Han er en god ung mand, der ihærdigt arbejder på de opgaver han bliver stillet for. Han er på bredt dansk en ”rigtig flink fyr” – og ja, han hedder Rass. Ikke Rasmus. Da Rass er lærling, er der grænser for hvilke opgaver han påtager sig, alt efter teknisk kunnen, fysisk placering eller andet. Det vi godkender, at han giver sig i kast med har indtil videre kun styrket os i troen om at Rass har noget fedt at byde på og vil blive ved med at imponere på sin vej mod udlært tatovør.

Rass’ arbejde er primært i stilarten ”neo-traditionel”, men han laver også nogle rigtig fede små tatoveringer i sort/hvid – vi har leget med at kalde dem ”pæne fængselstatoveringer”.

Mens Rass er elev arbejder han til særlige projektpriser, hvilket oftest betyder at der penge at svare. Har du lyst til at være en del af Rass’ udvikling, eller måske bare et tilbud, så kom ind og hør ad.

Jakob

Jakob er en flink fyr, der både kan give dig hyggelige diskussioner om bl.a. musik, film og gaming, såvel som skarp og professionel vis rådgive dig om tatoveringer, nærmest uanset spørgsmålet.

Jakob er den blandt vores faste hold der har svunget nålen i længst tid, og det ser man tydeligt i hans arbejde. Gennem sin karriere har han prøvet kræfter med lidt af hvert og derigennem fundet frem til sin egen stil, der med dotwork og gode, sunde mængder sort harmonerer perfekt med stregen i hans designs. Ydermere elsker Jakob at udføre japanske tatoveringer i alle størrelser, også med sit særlige præg. Og kranier. Masser af kranier.

Magnus

Magnus er en tatovør med et sprudlende humør, smilende, yderst arbejdsom og oftest meget snakkesalig. Gennem sine år i branchen har Magnus prøvet kræfter med næsten alle slags tatoveringer, men har en forkærlighed for traditionelle tatoveringer. Magnus har tegnet næsten hver dag hele sit liv, hvilket man ser i de skitsede tatoveringer han også har meget højt på listen over favoritter.

Hans lange tegneerfaring og nysgerrige personlighed er også med til at placere ham som en af vores knivskarpe altmuligmænd, frisk på at tage god hånd om en udfordring, fra minimalistisk streg til eksperimenterende farver og motiver.