Lidt om os

Venlig Hilsen er en Århusiansk tattooshop – vi laver smukke og dygtigt udførte tatoveringer, som holder med tiden.

Vi spænder bredt i vores stilarter, og vi føler, at vi har et stærkt hold fyldt med diversitet. Hvad enten du har lyst til at få lavet traditionel, neotraditionel, black/grey-realisme, farve-realisme, dotwork, blackwork, sketchy, japansk – så har vi den rette person til opgaven.

Venlig Hilsen er vores bud på, hvordan den ideelle tattooshop fungerer. Vi er alle sammen medejere, og derfor repræsenterer butikken os alle. Vi bruger kun EU-certificeret vegansk blæk, og alle vores tatovører har hygiejnebevis. Vi er en gruppe ildsjæle med stor faglig stolthed.

Vi er gode til at bruge hinanden konstruktivt og dermed give kunderne den bedst mulige tatovering og oplevelse. Selvom tatoveringer er meget individuelle, så er det vigtigt at have nogle gode sparringspartnere. Vi har en fælles vision for, hvad vi synes, en dejlig tattooshop skal indeholde – smukke tatoveringer, god stemning og masser af hygge.

Vi har tilsammen næsten 30 års erfaring i faget, og vi elsker det, vi laver. Mange af os har siddet i den samme butik førhen, og vi har efterhåndenkendt hinanden i mange år.

Vi er gode venner både inden- og udenfor arbejde, og det bærer stemningen i butikken tydeligt præg af. I Venlig Hilsen anerkender vi, at Aarhus er en studieby.

Vi har derfor altid en studierabat på 10% til alle studerende, der kan vise gyldigt studiekort. Samtidigt yder vi også en rabat på 10% til førtids- og folkepensionister.

Velkommen!